Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 237 beoordelingen
×

jurist | adviseur

Ana Delic

Opleidingen

  • Postacademische specialisatie The Hague Academy of International Law
  • Master of Arts, McGill University Montreal (summa cum laude)
  • Bachelor Global Law, Tilburg University (cum laude)

Bijzonderheden

  • Promovendus Internationaal Privaatrecht
  • Universitair docent Tilburg University

De afgelopen jaren ben ik woonachtig geweest in Canada, Zuid-Korea en Kroatië. Mijn internationale ervaringen hebben waarschijnlijk mijn liefde voor het internationaal privaatrecht aangewakkerd, het rechtsgebied waarin ik promotieonderzoek verricht aan de Universiteit van Tilburg. 

Buiten het universitair domein treed ik op als (bindend) adviseur in geschillen met een internationaal privaatrechtelijke aspecten. Met name over bevoegdheidsvraagstukken en het toepasselijk recht, zowel in complexe als reguliere zaken.

Ik ben als jurist verbonden aan Avant Advocaten en behandel hoofdzakelijk zaken met een grensoverschrijdende dimensie. Vanwege mijn achtergrond fungeer ik als contactpersoon voor kantoorrelaties die gevestigd zijn in Kroatië en Frankrijk.

Naast het recht, heb ik een grote passie voor kunst en architectuur. Mijn kennis hierover heb ik naar een hoger niveau getild met een bacheloropleiding aan de University of Toronto en een masteropleiding aan de Université de Montréal.

Avant Advocaten is de gemeenschappelijke naam van de ondernemingen van kvk 74147501 en kvk 71857052. Een opdracht wordt aanvaard door een van de voornoemde (rechts)personen. Het kantoor beschikt niet over een derdengeldenrekening.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!