Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 57 beoordelingen
×

jurist | adviseur

Bas van den Broek

Opleidingen

  • Bachelor Rechtsgeleerdheid, Radboud Universiteit
  • Bachelor Biochemistry, Universiteit Utrecht

Bijzonderheden

  • Software development consultent
Jurist Bas van den Broek Avant Advocaten

Na een studie chemie en na tien jaar als software-ontwikkelaar in diverse landen binnen en buiten Europa gewerkt te hebben, besloot ik om mijn gevoel te volgen. Ik ben aan een rechtenstudie begonnen, omdat ik graag mensen in complexe situaties wil helpen.

Door mijn oorspronkelijke achtergrond ben ik breed, volhardend en analytisch ingesteld, waardoor ik in complexe dossiers de spreekwoordelijke speld in een hooiberg kan opsporen. Dit combineer ik met pragmatisme; als het even kan probeer ik met een zeer begrijpelijke en praktische oplossing te komen.

Inmiddels woon ik enkele jaren in de Alpen, waar ik kantoorrelaties met name adviseer op het gebied van Europees en internationaal privaatrecht. Als adviseur bij Avant Advocaten houd ik mij hoofdzakelijk bezig met vraagstukken die gaan over internationaal privaatrecht, ondernemingsrecht en faillissementsrecht.

Vanwege mijn achtergrond in software(ontwikkeling) heb ik een interesse ontwikkeld voor het ICT-recht. Komt het op dit gebied aan dan kan ik als een van de weinige uitleg geven over zowel het recht als de technologie.

Avant Advocaten is de gemeenschappelijke naam van de ondernemingen van kvk 74147501 en kvk 71857052. Een opdracht wordt aanvaard door een van de voornoemde (rechts)personen. Het kantoor beschikt niet over een derdengeldenrekening.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!