Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 231 beoordelingen
×

advocaat

Boris Stalpers

Opleidingen

  • Postacademische Beroepsopleiding Advocaten
  • Postacademische opleiding Huurrecht, AVDR
  • Master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk, Universiteit van Amsterdam

Bijzonderheden

  • Docent aan de Universiteit van Amsterdam

Na een tijd gewerkt te hebben bij de rechterlijke macht, waar ik de rechtspraak van binnenuit leerde kennen, trok direct werken voor de rechtzoekende mij aan. En waar kan dat beter dan in de advocatuur.

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam Zuidoost. Tijdens mijn jeugd verleende ik al vaak ondersteuning aan mensen in mijn omgeving door ambtelijke brieven uit te leggen. De Nederlandse taal vormde daar voor veel mensen een obstakel. Het deed mij goed om mensen in mijn omgeving op die manier te helpen.

Later koos ik bijna vanzelfsprekend voor de rechtenstudie en vond aansluiting bij de rechtswinkel in de Bijlmer. Daar ervoer ik ten volle de problemen van de rechtzoekenden. En vaak konden we de mensen verder helpen, waar ik veel voldoening uit haalde.

Aan de slag gaan als advocaat voelde daarom voor mij als een logische volgende stap. Dat gaat gepaard met de gedegen beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Daarnaast doceer ik nog steeds aan de Universiteit van Amsterdam. Het opleiden van studenten draagt bij aan hoogwaardige afwisseling in mijn werk. Ik streef ernaar het recht voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk te maken.

Avant Advocaten is de gemeenschappelijke naam van de ondernemingen van kvk 74147501 en kvk 71857052. Een opdracht wordt aanvaard door een van de voornoemde (rechts)personen. Het kantoor beschikt niet over een derdengeldenrekening.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!