Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 66 beoordelingen
×

advocaat

Gor Gabrelian

Opleidingen

  • Postacademische Leergang Verzekeringsrecht, Eggens Instituut
  • Postacademische Specialisatieopleiding Huurrecht, VHA/OSR
  • Postacademische Beroepsopleiding Advocaten
  • Master Internationaal en Europees recht, Radboud Universiteit en KU Leuven (cum laude)

Bijzonderheden

  • Advocaat van het Huurteam Utrecht en Rotterdam
  • Gastdocent aan de Universiteit van Tilburg
  • Advocaat van het Landelijk Studenten Rechtsbureau

Het gevoel voor dienstverlening heb ik van huis uit meegekregen. Ik kom uit een ondernemersfamilie, actief van dienstverlening en detailhandel tot aan de bouw.

Ik denk dat onze mensen tot de weinige advocaten behoren die nog gevoel voor het midden- en kleinbedrijf en de gewone man heeft. Samen met mijn collega’s werk ik om te winnen. Individuen en bedrijven die voor ons kiezen vertrouwen daarop.

Aan zelfontplooiing en aan intellectuele en sociale uitwisseling hecht ik veel waarde. Met mijn kantoorgenoten deel ik de gedachte dat wij ons moeten inzetten voor de samenleving zonder daarvoor iets terug te vragen.

Op mijn eigen wijze geef ik daar invulling aan door als universitair gastdocent op te treden en cursussen te verzorgen voor de medewerkers van het Juridisch Loket.

Verder verleen ik met veel plezier bijstand aan het Huurteam Utrecht en Rotterdam, maatschappelijke instellingen gesteund door de gemeente Utrecht en Rotterdam. Ik maak mij ook graag sterk voor het Landelijk Studenten Rechtsbureau, dat zich inzet voor studerend Nederland.

Avant Advocaten is de gemeenschappelijke naam van de ondernemingen van kvk 74147501 en kvk 71857052. Een opdracht wordt aanvaard door een van de voornoemde (rechts)personen. Het kantoor beschikt niet over een derdengeldenrekening.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!