Onze mensen

Bas Van den Broek

jurist broek@avantadvocaten.nl
030 227 29 27

Opleidingen

 • Bachelor Nederlands Recht, Radboud Universiteit
 • Bachelor Biochemistry, Universiteit Utrecht

Vreemde talen

  • Engels
  • Italiaans
  • Duits

Na een studie chemie en na tien jaar als software-ontwikkelaar in diverse landen binnen en buiten Europa gewerkt te hebben, besloot ik om mijn gevoel te volgen. Ik ben in 2008 aan een rechtenstudie begonnen, omdat ik graag mensen in complexe situaties wil helpen. Tijdens deze studie heb ik daarom jarenlang deel uitgemaakt van een vrijwilligersorganisatie, die kosteloos juridisch advies verstrekte.

Door mijn oorspronkelijke achtergrond ben ik breed, volhardend en analytisch ingesteld, waardoor ik in complexe dossiers de spreekwoordelijke speld in een hooiberg kan opsporen. Dit combineer ik met pragmatisme; als het even kan probeer ik met een zeer begrijpelijke en praktische oplossing te komen. Inmiddels woon ik enkele jaren in de Alpen, waar ik mijn cliënten met name adviseer op het gebied van Europees en internationaal privaatrecht. Als adviseur, verbonden aan dit kantoor, houd ik mij hoofdzakelijk bezig met vraagstukken die gaan over internationaal privaatrecht, intellectueel eigendom en faillissementsrecht.

Aanbevelingen van cliënten

Advocaten en adviseurs

op wie u kunt rekenen.

Ik ben de afgelopen jaren woonachtig geweest in Canada, Zuid-Korea en Kroatië. Mijn internationale ...

Ana Delic

jurist

Als zoon van ondernemende ouders, die altijd alles zelf hebben willen doen, heb ik vanuit mijn ...

Patrick Folsche

advocaat

Het gevoel voor dienstverlening heb ik van huis uit meegekregen. Ik kom uit een ondernemersfamilie ...

Gor Gabrelian

advocaat

Kom in contact

Location

  Routebeschrijving

  Contactformulier

  U kunt ook via dit formulier een vraag stellen aan ons. U krijgt binnen 2 werkdagen een reactie op uw bericht. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om op uw bericht te reageren.