Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 240 beoordelingen
×

hoe wij het aanpakken

Partijdig en onbevreesd

Avant advocaten bestaat uit een groep bevlogen, eigenzinnige en sociaal betrokken advocaten. Ons kantoor is gevestigd in de oude binnenstad van Utrecht, maar we opereren door heel Nederland. Onze advocaten genieten landelijke bekendheid op het gebied van huur, VvE en vastgoed, consumenten- en contractenrecht, en het (sociaal) verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht.

We vertegenwoordigen burgers, gemeenten, woningcorporaties en het midden- en kleinbedrijf. Onze advocaten beschikken over veel proceservaring, verstrekken bindend advies, publiceren in vakbladen en verzorgen opleidingen en cursussen voor overheidsinstanties en universiteiten. Met hard werken en vastberaden optreden maken wij het verschil voor onze cliënten.

Heeft u een vraag en wilt u weten waar u aan toe bent? Wij leggen u graag uit wat haalbaar is en onder welke voorwaarden.

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 240 beoordelingen
×

Avant Advocaten is de gemeenschappelijke naam van de ondernemingen van kvk 74147501 en kvk 71857052. Een opdracht wordt aanvaard door een van de voornoemde (rechts)personen. Het kantoor beschikt niet over een derdengeldenrekening.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!