Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 219 beoordelingen
×

hoe wij het aanpakken

Partijdig en onbevreesd

Tot ons domein behoren het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, consumentenrecht en vve- en huurrecht. Ook zijn wij actief in het onderwijsrecht als vertrouwde adviseur voor medezeggenschapsorganen en studentenorganisaties.

Ons kantoor leidt juristen op en onze mensen verzorgen opleidingen en cursussen voor overheidsinstanties, universiteiten en opleidingsinstituten.

Bij ons zijn geen mediators werkzaam. Onze advocaten en juristen zijn tot op het bot partijdig en staan vierkant achter onze clientèle.

We vervullen graag de rol van vertrouweling. Vertellen met een onkreukbare kritische blik hoe het recht werkt en hoe (rechts)economische overwegingen kunnen leiden tot een andere beslissing.

Waar mogelijk worden zaken zonder rechterlijke tussenkomst geregeld, maar we treden ook met genoegen op in de rechtbank. Met hard werken en onbevreesd optreden maken wij het verschil voor onze cliënten.

Zo duidelijk als wij zijn over de kansen, zijn wij ook over de kosten. Wegen de kosten niet op tegen de baten, dan hoort u dat als eerst van ons.

We zijn adaptief en werken op basis van een uurtarief, vaste prijsafspraak, resultaatgerelateerde beloning, gefinancierde rechtsbijstand of procesfinanciering. Uw keuzevrijheid staat bij ons voorop.

Heeft u een vraag en wilt u weten waar u aan toe bent? We leggen u graag uit wat haalbaar is en onder welke voorwaarden. Bij ons mag u rekenen op een kosteloze eerste beoordeling van uw zaak.

 

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 219 beoordelingen
×

Avant Advocaten is de gemeenschappelijke naam van de ondernemingen van kvk 74147501 en kvk 71857052. Een opdracht wordt aanvaard door een van de voornoemde (rechts)personen. Het kantoor beschikt niet over een derdengeldenrekening.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!