Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 237 beoordelingen
×

advocaat

Parabhjot Singh

Opleidingen

  • Postacademische Beroepsopleiding Advocaten
  • Postacademische opleiding Huurrecht, AVDR
  • Master of Laws, VU Amsterdam en McGill University

Bijzonderheden

  • Advocaat van het Huurteam Utrecht
  • Gastdocent aan de Universiteit van Tilburg

Na mijn studie ben ik de letselschadepraktijk ingerold. In die branche heb ik hoofdzakelijk voor verzekeraars gewerkt. De vaardigheid om een geschil terug te brengen tot de kern en praktische oplossingen te bieden heb ik in die jaren geleerd.

Veel heb ik voorbij zien komen maar ik behandelde veelal slechts een deel van een kwestie. In de advocatuur heb ik de mogelijkheid om een probleem van begin tot einde op te lossen. Dat geeft echte voldoening.

Bij Avant Advocaten gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe indrukken. Op dit moment volg ik de diepgaande beroepsopleiding voor advocaten van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Ik behandel een breed scale aan civiele geschillen, met een voorliefde voor het aansprakelijkheidsrecht. De praktische benadering, die ben ik niet kwijtgeraakt. Waar het kan regel ik graag buiten de rechter om.

Kantoorgenoten omschrijven mij als kwaliteitsgericht en goed voorbereid. Ik geloof inderdaad dat een goede voorbereiding het halve werk is. Daarmee maak ik voor mijn cliënten het verschil.   

Avant Advocaten is de gemeenschappelijke naam van de ondernemingen van kvk 74147501 en kvk 71857052. Een opdracht wordt aanvaard door een van de voornoemde (rechts)personen. Het kantoor beschikt niet over een derdengeldenrekening.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!